PARMALINDADE SANGRIAFIKON Ingredienser för personer: 1 dl rött vin (SANGRIA) saft av 1 apelsin saft av 1 citron 10 torkade fikon i ½ or 20 skivor lufttorkad skinka ca:200 gram tandpetare Till garneringen. 3 apelsiner,skivade & skurna i tårtbitar | |
Gör så här: Beredning: Koka upp vin med apelsin & citronsaft. Lägg fikonhalvorna & låt koka tills nästan all vätska kokat in,ca: 5 min. Ta upp fikonen med hålslev & låt rinna av. Vik varje skinkskiva 3 gånger så att de blir som en lång rektangel. Linda en skinkrektangel runt varje fikonhalva. Stick en tandpetare igenom & garnera med en bit apelsin. KLART! |
söndag 5 september 2010
Parmalindade sangriafikon
Etiketter:
Små rätter
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar