Kjells recept

söndag 5 september 2010

Glace

Ingredienser för personer:
1 Del Balsamico
1 Del socker

Gör så här:
Koka ihop Balsamico och Socker
reducera till hälften
använd som glace vid grillning
Upplagd av Kjell kl. 14:20
Skicka med e-postBlogThis!Dela på XDela på FacebookDela på Pinterest
Etiketter: Tips

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Kategorier

  • Fikabröd (1)
  • Fisk (2)
  • Förrätt (1)
  • Grönt och rotfrukter (2)
  • Kyckling (2)
  • Kött (7)
  • Paj (1)
  • Pasta (2)
  • Sallad (2)
  • Skaldjur (3)
  • Små rätter (5)
  • Soppa (1)
  • Tips (6)

Bloggarkiv

  • ▼  2010 (29)
    • ▼  september (29)
      • Lenas kantarellgömma
      • Vit glögg med saffran
      • Tillbehör till ostbricka
      • Sky till nötkött
      • Marinad till nötkött
      • Grillmarinad till fläsk
      • Glace
      • Hjortfilé med baconsås & potatisgratäng
      • Ädelostfyllda färska dadlar
      • Parmalindade sangriafikon
      • Mozzarellafylld parmaskinka
      • Chips på annorlunda vis
      • Färskpotatissallad med spenat och fetaost
      • Pasta med bacon & musslor i tomatsås
      • Porterstek eller portergryta
      • Annes kalla kycklingpaj
      • Kasslergryta
      • Karré i lergryta
      • Joddlarschnitzel med pommes frites
      • Grillat sidfläsk
      • Balsam-marinerad fläskfilé
      • Ostfyllda kycklingbröst med olivsås & pasta
      • Morotspaté/Timbal
      • Karamelliserade ungsbakade rotfrukter
      • Ananas med räkor
      • Räksallad på Kjells vis
      • Kjells ölgravade lax
      • Fisksoppa
      • Polkagrismaränger

Sök i den här bloggen

Temat Enkel. Använder Blogger.